seguidores

Wednesday, February 17, 2010

TERPAKSA

hahahaha
bile aku call
cakap macam biasa
tak TERPAKSA plak aku dengar

dalam diam-diam
ko cakap kat orang lain
TERPAKSA wish birthday
TERPAKSA cakap dengan aku
sebab aku dah call

aku call sebab aku ingat kat kau
nanti cakap aku dah lupa
aku tak ingat kat kau

tapi tak pe la
jangan cakap aku
tak ingat kat kau sudah
even kau TERPAKSA cakap dengan aku
dan kau bersyukur sangat
sebab bateri phone kau
time tuh betul dah kong
so
takde lah ko
TERPAKSA berlakon lama
cakap dengan aku kan

THANK YOU!!!!!


p/s:
kalo ko igt ley wat ak jeles bile ko gn pakwe ko
aku cakap awal-awal yang
sorry la cik kak
AKU TAK JELES PUN!

1 comment:

kamal "Özil" haziq said...

ad arr.. awk xknal pn sape.. tap bkn awk k