seguidores

Monday, February 28, 2011

.

comel macam kami berdua

ada orang tanya aku
"tak update blog ke?"

ahah! terima kasih sebab menjadikan ia
satu entry untuk post kali ini
HAHAHAHA
korang kalau tengok background blog ini
jangan ingat aku yang buat susun gambar-gambar ni
aku lame dah tinggalkan koje-koje ni
ini semua koje mrs.panda

semuanya bermula siang tadi
tetiba aku ingat nak tukar backgroung blog
cari punye cari, skali teringat yang mrs.panda ada create gaambar bersama
apa lagi, aku teros bukak gambar tu and jadikan background imej
CANTIKKAN....... (hehehe)
setinggi-tinggi terima kasih (tinggi lagi gunung everest)
saye ucapkan kepada mrs.panda sebab edit gambar ni
cantik! i like
kat bawah ni aku uploadkan gambar sebenar yang telah mrs.panda edit
loveyousomuchmrspanda!

Saturday, February 26, 2011

:-((

nak kabo yang teman nak mintak maap
teman bukannye sengaje
maapkan teman yer
maapkan teman teman sebab idak layan mesej kamu semalam
teman idak la sangke yang kamu merajuk
teman janji,
lepas ni teman idak kan buat lagi
maapkan teman yer
eh silap! bukan kamu.. kamu kecik lagi
idak la kamu paham ape yang teman cite ni (lawa topi, nak pinjam bole..?)

hah! kamu la yang teman maksudkan
yang tadi tu adik kamu.. haih!
eh.. maap yer pasal semalam
sorryandloveyousomuchayang!

Friday, February 25, 2011

shepperd

entry sebelum ini aku ada terangkan pasal "shepperd"kan
ni aku nak tunjuk gambaran full shepperd tersebut
yang atas ni jangan korang tak taw pulak
ini adalah daging kisar
kalau korang rasa nak order
boleh tengok kat entry sebelum ini :))

HOMEMADE CHOCOLATE ICECREAM

bahan-bahan yang diperlukan untuk membuat chocolate ice-cream

beginilah rupa bentuk ice-cream yang telah siap dikacau-bilaukan

TADAA!
ni aku amek sebelum datang kerja tadi
nmpk sedap tak....? ;p

hah! bukan nak kate ape arr
aku bukan setakat pandai makan
buat pun boleh arr
aiskrim yang kat atas ni,
aku buat sendiri taw!
tapi dengan tunjuk ajar ibu, puan hasni din..
hehehehe
sedap.......
to my beloved mrs.panda
jgn mara taw
saket aty pun xnak
HAHAHAHA!

Thursday, February 24, 2011

nyumnyumnyum

Shepperd - RM15

Chocolate Moise - rm20

kami juga menyediakan pelbagai jenis kek dan muffin
sesuai dijadikan di dalam majlis hari jadi, majlis perkahwinan,
majlis keramaian, dan lain-lain lagi.
untuk pertanyaan & tempahan, boleh hubungi
hanidah - 0122363776
hasni - 0122718463
haziq - 0126860934

Wednesday, February 23, 2011

lalalala~

ok da la...
no need to worry...
always forgiving u...
♥♥♥

Tuesday, February 22, 2011

dasyat!

wah! macam terkena panahan petir jerk an..
HAHAHAHA
rilek der.... rilek...
cool jerk... jgn nak melatah tak tentu pasal..

Sunday, February 20, 2011

my mrs.panda

please
i'm with her right now
and i'm very happy
so please
just go
tolong jangan rosakkan kebahagiaan kami berdua
tolong pergi
pergi cari yang lain
ramai lagi yang lebih baik
i'm begging you
please
this is my mrs.panda a.k.a miss miow
iloveyouayang!
iloveyousomuch!

Thursday, February 17, 2011

cik miow


.

.

just nak inform yang saya sayang awak

.

.

and saya rindu kat awak jugak (penah jumpe kew)

.

.

iloveandmissyousomuchmissmiow!

youtube, terima kasih!

hurm..
even tak dapat nengok dekat panggung wayang,
nengok kat youtube pun boleh la an..
dari tak dapat tgk lgsg...
HAHAHA..

alkisah nye mcm ni la..
tadi, baru teman dapat nengok ceghite hantu kak limah balik rumah..
tu pun nengok dekat youtube..
gelak sorang2 teman kat tempat koje ni..
nasib baik just ad cctv je..
kalau boleh di rakam nye suare,
xke malu teman nanti..
HAHAHA..
memg rugi teman idak dapt nengok dekat panggung wayg,
seronok bebenor teman nengok nye.tadi.
haish!
tapi ok ler..
nanti kalau orang tanye,
boleh ler teman kate teman udah nengok nye..
ni teman nak tunggu ceghite khurafat kat youtube..
nak nengok aku masih dara or damping malam,
macam kurang berminat pulak teman..
nak nengok ngangkong,
udah teman nengok kat penang arituh..

tapi,
teman memang respect same sedare mamat kahlid..
pandai deme buat ceghiter seram komedi tu..
tabik spring teman same sedare mamat kahlid tu..
goodjob!

Sunday, February 13, 2011

PD - edisi snap-snap

dah malas na bebel panjang,
tgk ni sendiri
Jelajah Ke Port Dickson 2011
(11/02/2011 - 13/02/2011)
selamat datang ke port dickson
antara mereka yang gerak pada hari jumaat
pemandangan apartment dari balkoni bilik dan swimming pool
aktiviti laut & makan tengah hari di tepi pantai
acara menembak burung
yang atas ni, bukan saye punye taw
mereka-mereka yang telah menyertai jelajah ke PD
ada macam aksi jackie chan tak?
bon voyage

PD - edisi semasa di PD & pulang

ahah!
selamat pergi dan selamat pulang akhirnya
balik terus masuk kerja
HAHAHA
mule aku tak perasan
lastly baru aku perasan yang aku dah HITAM!
ouh man!
ah.. lantak arr
hitam manis kate kn

akibat berendam dalam air laut
dan kolam renang yang serendah 9 kaki
kami semua menjadi ala-ala orang afrika
lalalala~
lepak kat regency tanjung tuan
best o0o0o0o!
pastu malam lepak kat telok kemang, main bende terbang-terbang
cam budak kecik je ann..
tapi layan gak arr
lame tak jadi bebudak kecik
sekali-sekala, apa salahnya

second day kat sane,
adib baru sampai
kate nye nak datang lepas subuh
aleh-aleh,
pas syuruk baru gerak
kitorang punye tunggu nasi lemak
lastly si ehsan gorang nugget gn fries yang kitorang beli
kenyang gak arr
nasi lemak tu kitorang makan pas mandi laot gn swimming pool
then sambung balik mandi
naik pisang, main campak orang
lame tak kene air laot kate kan

tadi before balik pun sempat mandi lagi
si adib, ehsan gan wak jairy
sempat naik airhead lagi
sampai mintak nyawa lagi
penakot gak ghupe nye mamat-mamat gagah ni
HAHAHAHA
dalam kol 3 kitorang keluar dari kawasan yang di gelar PORT DICKSON
jam 4, aku sampai rumah dan
440, aku masok kerja..
arghh!!
letih seyh......

to my ayang,
sayang sampai dah k
selamat sampai
cume sikit hitam dari sebelum ni
HAHAHAHA
gambar nanti sayang upload k
tak sempat bawak kabel arr
nak cepat punye pasal
sok insyaAllah sayang upload hokeyh!
loveyoudear
mmwax! mmwax!

Friday, February 11, 2011

PD - edisi tiba ke destinasi

Alhamdulillah
kami ber6(aku, wak jairy, wak pijol, ehsan n skutu ny) selamat tiba
tapi ktorg bukn 6 jahanam ok!
tapi before sampai,
aircond due2 kete buat masalah pulak
kete si wak jai tingkap da arr xley bkk
adesss..
bpeloh juga arr kn
HAHAHA!
ktorg stop kat mambau jap, sejuk kn kete jap
pastu tros kn pjlnn ke destinasi
dalam kol 1630
ktorg smp lbey kurg sejam stgh arr dari usj ke pd

to my dear,
and I repeat to you again,
JANGAN JEALOUS!
lalalalala~
nanty da balek,
sayg baru upload gmbr k..
dada~~
♥♥♥

ps:kepada yang "suka", "benci" and "ada aku kesah", terima kasih atas sokongan anda..

PD - edisi sebelum bertolak

yes!
akhirnya cuty jugo den
berehat-rehat di tepi pantai
so, secara otomatiknya,
den xdapat nak online esok..
nanty den amek gambo cecantik,
den upload kat cney taw

to my beloved dear..
JANGAN JELES ye
sayg nak bercuti
doakan sayg selamat pergi dan selamat pulang ye yunk
nanti law ad rezeki, kite jumpe okay
insyaAllah
love u so much!
mmuah! mmuah!
tatatititutu
lalalalala~~

Thursday, February 10, 2011

trisya amani homemade chocolate (part 2)

Entry post kali ini adalah sambungan daripada post sebelum ini
untuk pertanyaan & tempahan, boleh hubungi
hanidah - 0122363776
hasni - 0122718463
haziq - 0126860934

the time

102011
what is the time and date for
whats the problem with that things
just hope its will change my life forever
i don't need a new time and date
~iloveyousomuchdear~

SAFEE SALI CAPO ULTRAS MALAYA


SAFEE SALI
jasamu akan kami kenang
semoga berjaya di perantauan

unknown

harta kepunyaan saya dicuri lagi!
telah dicuri pada jam 0320, 10022011
tolong saya untuk tangkap pencuri tersebut
saya hendak jatuhkan hukuman berat kepada pencuri itu
please help me
i'm begging you all
:p

Wednesday, February 9, 2011

trisya amani homemade chocolate

trisya amani homemade chocolate
rm3/box

kami juga menyediakan pelbagai jenis kek dan muffin
sesuai dijadikan di dalam majlis hari jadi, majlis perkahwinan,
majlis keramaian, dan lain-lain lagi.
untuk pertanyaan & tempahan, boleh hubungi
hanidah - 0122363776
hasni - 0122718463
haziq - 0126860934

Monday, February 7, 2011

n.o.m

"aku inginkan dirimu
datang dan temui aku
kan ku katakan pada mu
aku sangat mencintai diri mu

aku inginkan dirimu
datang dan temui aku
kan ku katakan padamu
aku amat menyinta"


-kosong-

punnnnn

lumrah kehidupan manusia
suka berprasangka terhadap yang lain
kenal dulu orangnya macam mana
kenal dulu hati budi
baru kita boleh tafsirkan orang tu macam mana perangainya
baru kita tahu, orang itu jujur atau tipu kita
tapi
itulah manusia
nak halang tak boleh nye punnnn
nasihat je nye punnn
samada nak ikot nasihat ataupun tak,
terpulang pada diri sendiri nye punnnn
tatatititutu ny punnnnnn~ ;p

Sunday, February 6, 2011

bumimas kump1/siri4 2007

even aku dah letak gambar ni sebelum ni
aku still nak letak
rindu kat korang smer
kalo korang terer
yang mane aku. HAHA!

no need to

Assalamualaikum
you asked me, why its happen
and I didnt answer it
because you got the answer

you said that you understood me
and you are tired to understand me
but actually you did not

and because of that
I do not want to try it again
I'm tired

I let you go
to find someone
who can you watch everyday
you see what he do
someone can take care of you

I'm sorry to say
that I'm happy right now
I'm happy with my life
Assalamualaikum

Friday, February 4, 2011

flu

what should i do
its been 3 days i got this flu
i hate to have it
lost the mood to do work
please go
please

Thursday, February 3, 2011

goals!

video
real madrid 2-0 sevilla (real madrid 3-0)
goals ozil '82 & adebayor '90

video
almeria 0-3 barcelona (barcelona 8-0)
goals by adriano '35, thiago '56 & affelay '66

5


copa del rey second leg semi-final result
real madrid 2-0 sevilla
(madrid won by aggregat 3-0)
almeria 0-3 barcelona
(barcelona won by aggregat 8-0)

final
20/04/2011

8 - 3 = 5
2 + 3 = 5
last meet (la liga, 29/11/10)
barcelona beat real madrid 5-0

Wednesday, February 2, 2011

come and go

"aduhai tak sanggupku kenangkan
semua telah nyata cintamu gurauan
datang dan hilang semahu hatimu
itulah falsafah pegangan cintamu
namun harus kau ingat
hati yang manakah selamanya kan sabar"


- baik tak payah datang kalau macam tu,
bagi harapan kosong buat apa! -

masterpiece - sinu


kiriman cik "E"
layannnnn..
korang tak paham....??
aku pun tak paham..
HAHAHA..
so, korang kene belajar bahasa lain selain bahasa yang korang tahu
kalau nak tahu bahasa apa ini,
ini bahasa iban

belongs to

video

fernando torres a.k.a el nino
source of ESPN

Tuesday, February 1, 2011

arghhh

dada aku sakit
tersedut gas sheildtox
kes nak halau lipas,
tersedut gas sekali
sakit giler!

el nino

what the HEAVEN??!
"el nino" joins chelsea....???
HAHAHA
i like