seguidores

Friday, September 24, 2010

Contest Mimik Muka Paling Hodoh



syarat-syarat contest :

❤ jadi follower.. tak wajib. up to u. ^^,

❤ mesti ada blog sendiri okey.

❤ mestilah kena buat entry pasal contest ni kan.

❤ letak banner contest ni kat entry and sidebar yang link kan terus ke blog penaja.

❤ wajiblah ada pic korang kan. satu je okey!
pic bebas. tak kesah nak pic sorang, bedua, couple, dengan kengkawan.
kesimpulannya bebaslah! hehehe

❤ link kan url entry korang kat comment penaja.

❤ tag 2 rakan korang yang rasanya sengal-sengal ubi macam korang gaks!

❤ tarikh tutup:

27 September 2010




5

4

3

2

1

TADAAAA......

amacam....??? HAHAHAHAHA
rase-rase ley menang ke..?? ;p


tag to:
tieta
jb
cila
mira

7 comments:

t e m b u m e said...

hahahahahah!!
best2!
lawak2!

thanks joining!
gud luck!
:)

Tie Ta Tod said...

akunye lg hodoh k.
hahahahaha

"Özil" harzizi said...

bume - thanx..

tieta - kte tgu dan lihat je nant.. HAHAHAH

ieyLa said...

mmh huduh...hahah

"Özil" harzizi said...

ieyla - ngk0 jeles kn.......

cHa said...

eee xde keje ke...????

"Özil" harzizi said...

xde keje, crik keje...