seguidores

Tuesday, June 7, 2011

sorry to all

aku nak mintak maaf
sebab banyak sangat link
so aku gabungkan sekali link-linkyang korang telah setuju nak tukar tu
aku mintak maaf sangat-sangat
tapi bak kate brother ben, pakai yang sedia ada pun boleh
aku nak buat baru, tapi aku tak tahu mane satu yang dah ade dengan yang baru
banyak sangat blog yang aku follow
so to be adil dan saksama
aku letakkan semua sekali dalam satu blog list
terima kasih kepada yang memahami
dan kepada yang tak paham
paham-pahamkanlah yer
assalamualaikum

3 comments:

Efa said...

Sudah follow n link kan..boley check kat bloglist Fella Blogger, tq ye.. link kan saya gak ek..Thanks yaww..=)

PeRmAtA bIrU said...

hurm..faham2.. saya pon nak wat macam ni la..

arfah said...

:) follow kamu kembali... :)