seguidores

Friday, July 1, 2011

kangen

wah! kangen sungguh saya sama blog saya.. sudah 2 hari saya tidak memblogwalking.. huhuhu..
cuti 2 hari, banyak habiskan masa kat rumah je.. rehat-rehatkan diri serta membesarkan diri.. hahaha! pergi tengok malaysia lawan taiwan.. lama dah tak datang stadium tengok malaysia main.. asyik datang tengok selangor main je kat stadium shah alam.. nanti-nanti je la ye aku upload gambar masa ke stadium bukit jalil tu.. lupe nak bawak kamera datang 'office' ni.. siap beli jersey lagi.. wawawa..! baru nak beli, sebab masa terlalu terhad nak shopping-shopping ni.. beli terus pakai plak.. ni jela buat masa ni aku boleh tunjuk..
masa ni tak ramai orang lagi, tu yang belakang aku kosong.. bila dah start kick-off, baru reramai masuk.. nanti saya upload gambar lagi hokeyh.. nak pukol 1 dah ni.. salam.. peace yaw..!
*pssstt.... jersey baru beli jersey baru beli.. hehehe.. yang penting, ada hamba Allah kata yang muke saya macam seth tan.. yeke..? pahtu kate saya sudah kurus! yeay...! terima kasih ye.. :)))

2 comments:

CIK CHIPSMORE said...

waahhhh...best la der jc baru..patot ark bau kedai..der owg kai jc baru upe nye..lalala
pape pwn tahnish pada malaysia 2-1 ooo...Tunggu la ahad nie..kikiki..

kamal "Özil" haziq said...

wahahaha..! harap malaysia menang la kn..