seguidores

Thursday, August 18, 2011

anjing dan kucing

korang dua memang tak boleh nak jumpe erk? asal jumpe je nak gadoh.. asal jumpe je nak gadoh.. cube arr kalo jumpe tu tak bergadoh.. macam bebudak dah aku tengok.. aku tengok pun aku sakit hati.. even team aku kalah 3-2 awal pagi tadi, yang buat aku panas korang due asik nak bergadoh je.. kalo main bola tu, kad merah tak sah lah kalo kad merah tak keluar.. pagi tad 3 kad merah reff layangkan.. 2 untuk real madrid, marcelo dan mesut ozil, dan 1 untuk barcelona, david villa.. dah la main kelam kabot.. bikin wa panas je.. tahniah buat team catalan sebab menjuarai spanish supercup.. buat team kebanggaan aku, real madrid, its ok.. smlm korang main best.. first time aku tengok pep guardiola cuak bile benzema jaringkan gol penyamaan minit ke 81.. tapi tuah milik barcelona setelah messi menjaringkan gol kemenangan 3 minit sebelum masa sebenar tamat.. apa-apa pun, aku tetap los blancos.. hala madrid..!

1 comment:

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah :)
jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html