seguidores

Friday, August 5, 2011

online shopping yaw

baru-baru ni aku ada beli barang melalui online.. aku beli baju 2, dengan flip 1.. memang aku dapatlah barangnya sebab yang jual tu member aku.. cuma yang kurang menariknya ialah, agak kecik bajunya, evem aku dah amek paling besar saiz.. damn! terbang 80.. kena beli lagi bajunya.. grrr.. cakap bayak pun tak guna, korang tengok je baju yang aku beli tu ye..

kalau korang macam kenan-kenan nak ke, klik link ni Zack Zick Zuck Shopp.. yang aku tunjuk ni ape yang aku dapat and ape yang aku order.. tapi semua bukan saiz aku la.. hehe.. adios.. peace..

3 comments:

zirapie identity said...

p a pa d a n dan padan , m u mu k a ka muka ..padan muka!muahahaha!no

dhiera said...

alahai, sayang ye...
saya pun pernah beli baju yang terkecik. selalu pakai free size xda masalah. ada sekali tu, beli yg free saiz jugak tapi kecik saiz dia.. last2 adik yang pakai~

sekarang ni, nak beli tanya ukuran dulu~bukan boleh caya sangat..

kamal "Özil" haziq said...

tu pasal dhiera, amek saiz xl igt kn muat, skali tak la.. hoho

tu zira.. tangan kat dada, mate kat atas, bahu terjungkit,